Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Αττικής για Πέμπτη 7 Μαϊου

Απο αυριο νωρίς το μεσημέρι θα αρχίζει να υποχωρούν και οι αρκετά ψυχρές αέριες μάζες για την εποχή στα ανώτερα στρώματα της τροπόσφαιρας,σε συνδιασμό που με τους ασθενείς άνεμους ,δώσανε αρκετά έντονα φαινόμενα στο λεκανοπέδιο κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της ΒΒΔκής Αθήνας.Αύριο αναμένεται τα υπολοίματα της ασταθούς μάζας να επηρεάσουν και πάλι το νομό όμως με πολύ τοπικότερα φαινόμενα και μικρότερης έντασης επείσης ο καιρός θα βελτιωθεί πολύ σύντομα μέσα στο μεσημέρι:
Πιο αναλυτικά:
H μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες διάσπαρτες νεφώσεις μέσων κυρίων υψών,βαθμιαία αργά το πρωϊ θα αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα τοπικές αναπτύξεις, εντυπωσιακές σε όψη τις προμεσημβρινές ώρες και αναμένεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στον Υμμητό και στα κεντρονότια προάστια ,η πιθανότητα για κάποια καταιγίδα μικρής έκτασης  κυρίως νότια του Υμμητού είναι μικρή αλλά υφίσταντε.Βαθμιαία μέσα στο μεσημέρι ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, με τοπικές αυρες  τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα αγγίξει τους 24-25οC,την ώρα πάντως κάποιου πιθανού καιρικού φαινομένου θα παρουσιάσει πτώση.  Teometeo. www.meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: