Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δεκαεφτά νεκροί από τον κυκλώνα που σάρωσε την Ινδία


Δείτε τις εικόνες της καταστροφής

Ο τραγικός απολογισμός του καταστροφικού κυκλώνα «Phailin» που χτύπησε την Ινδία μέχρι στιγμής, είναι 17 νεκροί ενώ περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Οι περισσότεροι από τους θανάτους οφείλονται σε πτώσεις δέντρων και σε σπίτια που κατέρρευσαν από την μανία των δυνάμεων της φύσης, σε ολόκληρη την περιοχή που σαρώθηκε από τον κυκλώνα.

Ολόκληρες πόλεις και χωριά έσβησαν κυριολεκτικά από τον χάρτη, ενώ χιλιάδες είναι τα σπίτια που καταστράφηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και τις πλημμύρες που προκάλεσε ο κυκλώνας που χτύπησε την Κυριακή την Ινδία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η ταχύτητα των ανέμων έφτασε τα 200 χιλιόμετρα. Οι αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό των αγνοούμενων αλλά και για την καταγραφή των ζημιών που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, στους αγνοούμενους συμπεριλαμβάνονται 18 άτομα που αποτελούσαν το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους, που την ώρα που μαινόταν ο «Phailin», έμειναν από καύσιμα στο πέλαγος.

Δείτε τις φωτογραφίες...











 

 

 

 

 

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: