Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ανοιξιάτικος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Πρόγνωση καιρού Αττικής 20 έως 23 Μαρτίου 2014


Όπως όλοι έχετε διαπιστώσει το τελευταίο διάστημα ο ανοιξιάτικος καιρός έχει έρθει για να μείνει. Η επιβλητική παρουσία του ήλιου τις τελευταίες ημέρες αλλά και η αισθητή ζέστη τις μεσημεριανές ώρες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες (τουλάχιστον έως και την 25η Μαρτίου) .
 
 
Έτσι λοιπόν καιρός στη περιοχή της Αττικής και τις επόμενες ημέρες θα είναι ηλιόλουστος.
Αναλυτικά:
  
Πέμπτη: Αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις το πρωί και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους μέτριους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου.
 
Παρασκευή: Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Σάββατο: Αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σε ένα μεγάλο τμήμα του νομού. Μικρή εξασθένιση των βορείων ανέμων και θα πνέουν 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23-24 βαθμούς Κελσίου , ενώ η ελάχιστη στους 12 με 13.
 
Κυριακή: Ηλιοφάνεια με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση έως 3-4 μποφόρ. Αμετάβλητη θα παραμείνει η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Δείγματα αλλαγής του καιρού μας δείχνουν τα μετ.μοντέλα για το διάστημα από τις 26 έως και τις 29 Μαρτίου με αλλαγή του καιρού από τα δυτικά , βροχές και σποραδικές καταιγίδες. (Περισσότερα σε νεότερο άρθρο)
 
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)



Δεν υπάρχουν σχόλια: