Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Χιονίζει προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο...


Σε επιφυλακή τα συνεργεία και στην εθνική οδό...

Το πρώτο κύμα του χιονιά επισκέφθηκε τη Στερεά από χθες αργά το βράδυ με ασθενείς χιονοπτώσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Αυτή την ώρα έχουμε ασθενή χιονόπτωση προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο. Η κυκλοφορία γίνεται χωρίς αλυσίδες, όμως οι οδηγοί θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους γιατί μπορεί να τις χρειαστούν τις αμέσως επόμενες ώρες. Αλυσίδες προς το παρόν χρειάζονται όσοι θα πάνε στο χιονοδρομικό του Παρνασσού από τη πλευρά της Αμφίκλειας.

Αυτό επίσης που θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα οι φίλοι οδηγοί είναι η ορατότητα, αφού η ομίχλη έχει εξαπλωθεί σχεδόν παντού, ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Αλατιέρες υπάρχουν σε ετοιμότητα στα κομβικά σημεία, ενώ σε επιφυλακή είναι τα συνεργεία και για την εθνική οδό, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή σε Μαρτίνο και Αγ. Θεοδώρους.

Ο χιονιάς θα μας επισκεφθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια που θα πέσουν ακόμη και στα πεδινά, αφού σε ορισμένες περιοχές θα φτάσουν και μέχρι τη θάλασσα.
Πηγή:http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: