Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πρόγνωση καιρού Αττικής, Σάββατο 26/5/2012

astathia1 3

Νάζια και παιχνιδάκια μάς κάνει ο καιρός στην Αττική, τις τελευταίες μέρες, κάτι βέβαια φυσιολογικό για την εποχή που διανύουμε.

Έτσι ενώ ξυπνάμε με συννεφιά , μετά ο καιρός ανοίγει για να ξανακλείσει το μεσημέρι και εκεί που φαίνεται ότι θα βρέξει και οι νοικοκυρές ακυρώνουν μπουγάδες και πλυσίματα , να σου ξανά το απόγευμα ένας ήλιος λεβέντης να τρυπά τα σύννεφα!

Αυτές οι εναλλαγές του καιρού , σημάδι της Άνοιξης όπως προείπα, δημιουργούν έναν εκνευρισμό ιδιαίτερα στους φίλους της βροχής και των καιρικών φαινομένων , που περιμένουν πιο έντονες συγκινήσεις.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το σκηνικό, ας δούμε πώς θα είναι τα καιρικά πράγματα το Σάββατο.

Με καλοκαιρία λοιπόν, θα ξεκινήσει η μέρα και θερμοκρασίες όμοιες με της Παρασκευής.

Κοντά στο μεσημέρι όμως και μετά, θα αρχίσουν να εμφανίζονται αναπτύξεις νεφών οι οποίες θα πυκνώνουν και θα εκδηλωθούν βροχές αρχικά στα Δυτικά και Βόρεια του νομού για να επεκταθούν και σε άλλα τμήματα.

Κατά περιόδους θα εκδηλωθούν μπόρες με σοβαρή πιθανότητα και για εκδήλωση τοπικών καταιγίδων, κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια του νομού.

Βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα και μετά, αν και στα Βόρεια η κατάσταση μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς , ενώ οι άνεμοι θα είναι Νότιοι-Νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Επιμέλεια: Γιώργος Πατσουλάκης (snowlover)

Πηγή:http://www.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: