Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο καιρός την Παρασκευή 01/03/2013


Με καλοκαιρία θα μπει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης καθώς θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα με βόρειους ανέμους και σχετικό κρύο νωρίς το πρωί .
Λίγες νεφώσεις στο Αιγαίο και στα ανατολική ηπειρωτικά άνευ σημασίας.
Βελτιωμένος λοιπόν ο καιρός αύριο σε όλη την χώρα με την άνοιξη πλέον να βιάζεται να εισέλθει στην χώρα μας...Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου ...
Πιο αναλυτικά:
Στην δυτική και βόρεια Ελλάδα οκαιρός θα ξεκινήσει και θα κυλίσει με γενικά άιθριο καιρός και λίγες νεφώσεις.Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Στην Θεσσαλία-ανατολική Στερεά-Εύβοια-Κυκλάδες-Κρήτη ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές το πρωί . 
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο νότιο Ιόνιο θα στραφούν σταδιακά σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς στα 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. 

Στην Αττική -Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια ,λίγες νεφώσεις ,καλή  διαύγεια και ορατότητα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στην Αττική και ασθενείς νοτιοανατολικοί στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: