Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο καιρός στην Αττική Τετάρτη 13/2/2013



Κάτι αλλάζει αύριο στο καιρό της Αττικής ο οποίος αύριο φαίνεται να είναι βροχερός και με ενισχυμένους νοτιάδες κατά διαστήματα.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές καθώς ο καιρός θα μαλακώσει λόγω του νοτιά και έτσι θα περιοριστούν οι παγωνιές. 
Πιο αναλυτικά:
Μουντός θα ξεκινήσει ο καιρός στο νομό Αττική με βροχές κατά περιόδους σε όλο το λεκανοπέδιο και στην δυτική βορειοδυτική Αττική .Γρήγορα μέσα στην ημέρα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Αττική ενώ θα εκδηλωθεί και παροδική καταιγίδα που δεν αποκλείεται να είναι ισχυρή. 
Μέχρι και αργά το απόγευμα φαίνεται να είναι βροχερό το σκηνικό του καιρού στο νομό ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα ύφεσης των φαινομένων μέσα στην ημέρα σε αρκετές περιοχές.
Τις βραδινές ώρες πάλι φαίνεται να είναι σχετικά άστατος ο καιρός με μπόρες και και μεμονωμένες καταιγίδες στο νότιο νοτιοανατολικό κομμάτι του νομού αλλά και στην ανατολική Αττική-Ευβοϊκό. 
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ που σταδιακά θα εξασθενίσουν και θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι 4-5 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 13-14οC στο κέντρο κατά μέσο όρο . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: