Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Καλός ο καιρός το τριήμερο 13-15/8/2011 στην Αττική



Με ηλιοφάνεια καλές καιρικές συνθήκες και την δροσιά του μελτεμιού να πνέει μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο θα κυλίσει ο καιρός στο νομό .Έτσι τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατεί ψύχρα στα βόρεια και ανατολικά του νομού της Αττικής με τη θερμοκρασία την ελάχιστη να κυμαίνεται κάτω από τους 20οC.Οι μέγιστες θερμοκρασίες στο νομό θα είναι στα δυτικά και νότια τμήματα του λεκανοπεδίου καθώς και στα νότια προάστια ωστόσο η αίσθηση της ζέστης θα είναι υποφερτή το Σαββατοκύριακο ωστόσο η θερμοκρασία σταδιακά τη Δευτέρα θα ανέβει λίγο καθώς το μελτέμι θα εξασθενεί σταδιακά .Πολύ καλή διαύγεια και ορατότητα θα επικρατεί σε όλοι το νομό ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Σαββατοκύριακο 13-14/8/2011:

Γενικά αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια http://www.blogger.com/img/blank.gifκαταπληκτική διαύγεια και ορατότητα ενώ τις πρωινές ώρες θα επικρατεί ψύχρα στα πιο ορεινά του νομού. Τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχτούν λίγες νεφώσες που θα πυκνώσουν πρόσκαιρα ωστόσο τα διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι το τέλος της ημέρας θα είναι αρκετά .

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι από 17-18οC(στα υπερβόρεια του νομού) ενώ το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά,νότια και γενικά στο λεκανοπέδιο μέχρι τους 32-33οC.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Δευτέρα 15/8/2011(Δεκαπενταύγουστος):

Καλός ο καιρός και τη Δευτέρα με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού.Τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα ενώ το μελτέμι θα εξασθενήσει λίγο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Πηγή:http://www.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: