Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στην Αττική την Τρίτη 27/3/2012

img0085bs

Πιο συννεφιασμένο θα είναι αύριο το πρωινό σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες ,ωστόσο όσο πιο νότια είσαι στην Αττική τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα διαστήματα ηλιοφάνειας τις πρωινές ώρες. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι πιο μουντός στην βορειοανατολική Αττική και στην Πάρνηθα ,με αρκετά πυκνή συννεφιά η οποία πιθανόν το πρωί να δίνει ψιχάλες ή ψιλόβροχο στις περιοχές της βόρειας Αττικής από το ύψος της Βαρυμπόμπης και βορειότερα. Στο λεκανοπέδιο πιο μεγαλά διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά και νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα σπάσει ωστόσο κάποιες νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες με την μορφή αναπτύξεων θα είναι πυκνές μέχρι και τα νοτιοδυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-9οC στα υπερβόρεια τμήματα και το μεσημέρι θα φτάσει τους 16-18οC στο λεκανοπέδιο .Στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 2-4οC χαμηλότερη.

Τις βραδινές ώρες αύριο θα κάνει αρκετό κρύο και οι ελάχιστες θα πέσουν περισσότερο με την βοήθεια της θερμοκρασιακής αναστορφής-ξαστεριάς καθώς και λόγω των πιο ψυχρών αερίων μαζών που θα υπάρχουν αύριο στο νομό.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Πηγή:http://www.meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: