Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Προβλήματα από τον χιονιά στο Ηράκλειο


Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Νότια Ελλάδα έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές του νομού Ηρακλείου.
Οι χιονοπτώσεις έκλεισαν για μία ακόμα φορά το δρόμο Ηρακλείου - Μοιρών , μεταξύ Μουλίων και Αγίας Βαρβάρας, με αποτέλεσμα αρκετά οχήματα να εγκλωβιστούν.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν άμεσα τις προσπάθειες για το άνοιγμα του δρόμου και τον απεγκλωβισμό των οδηγών ενώ ανάλογη εικόνα υπήρξε και στην περιοχή της Βιάννου.

Επισημαίνεται ότι λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης το τμήμα του δρόμου Βιάννος- Αμιρά έχει κλείσει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και ιδιαιτέρα τις πρωινές ώρες όπου αναμένεται να επικρατήσει παγετός. Επίσης καλούνται οι οδηγοί να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Προβλήματα υπάρχουν και στην ηλεκτροδότηση του νομού. Διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το απόγευμα της Πέμπτης, κυρίως σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και του Δήμου Ηρακλείου, όπως τα Σταυράκια και οι Βούτες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν μετά από βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, και συνεργεία της Επιχείρησης ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα και να ομαλοποιηθεί η ηλεκτροδότηση
Πηγή: cretalive,http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: