Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πρόγνωση Καιρού Αττικής και Θεσσαλονίκης 12-14/03/2010



Μία ψύχρα μια...κρύο!

Συνεχίζει ο Μάρτης να είναι ένας από τους πιο "αλλοπρόσαλλους" μήνες του χρόνου και έτσι φαίνεται να παραμένει και φέτος με διάφορες εκπλήξεις και τοπικά άγριες διαθέσεις.Όσοι από μας λέμε πως ο χειμώνας έχει πάει πίσω μακάρι να είναι έτσι και να μας δώσει χιόνια έστω και την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η πρόγνωση Καιρού για το τριήμερο σε Αττική και Θεσσαλονίκη



Αττική:

Παρασκευή: Γενικά καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι Δυτικοί-Βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ.Θερμοκρασία από 5-5 στα βόρεια υπερβόρεια προάστια έως 18 βαθμούς Κελσίου και τοπικά λίγο και πιο ψηλά σε ορισμένες περιοχές κυρίως στα νότια παράλια του νομού.

Σάββατο: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν από το απόγευμα και προς το βράδυ αργά και μετά θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέτριας έντασης. Άνεμοι Βόρειοι-Βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή: Συννεφιά με βροχές καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να αποκλείονται κάποια διάσπαρτα ηλεκτρικά φαινόμενα κυρίως στην τμήματα του νομού που βρέχονται από τον Σαρωνικό. Άνεμοι Βόρειοι 5-6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε πτώση , από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου.



Θεσσαλονίκη:

Παρασκευή: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι Βόρειοι-Βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το βράδυ κυρίως και μετά. Άνεμοι Βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή: Νεφώσεις με βροχές καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι Βόρειοι 5 μποφόρ, Θερμοκρασία από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.



Φαίνεται πως την επόμενη εβδομάδα ο Μάρτης , να συμπεριφέρεται σαν...Ιανουάριος , με χιόνια σε αρκετές ορεινές περιοχές.κατά πόσο θα είναι και σε πεδινές περιοχές , αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες και σε επόμενα άρθρα μας.

Επιμέλεια Άρθρου: AkisP (Λυράς Αντώνης)
Πηγή:http://www.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: