Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μεταβολή του καιρού από αύριο Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αλλαγή στο καιρικό σκηνικό αύριο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες .

Η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα Βόρεια και μέχρι το τέλος της ημέρας θα επεκταθεί στα Κεντρικά.

Με τοπικές νεφώσεις θα ξεκινήσει η Κυριακή σε Μακεδονία και Θράκη που γρήγορα θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Κατά την διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν σε Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο και θα επεκταθούν σε Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα την νύχτα κατά τόπους θα είναι έντονα με πιθανή χαλαζόπτωση . Οι άνεμοι από Βορειοδυτικοί ασθενείς το βράδυ θα ενισχυθούν σημαντικά στο Αιγαίο στρεφόμενοι σε Βορειανατολικούς. Η θερμοκρασία σε κάθετη πτώση.

Στην Αττική ζεστή θα είναι και η αυριανή ημέρα αγγίζοντας πάλι τους 38 βαθμούς, το μεσημέρι στα Βόρεια του Νομού θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται το βράδυ να βρέξει στα Βόρεια . Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από αργά το βράδυ και κυρίως την Δευτέρα που δεν θα ξεπεράσει τους 34-35 βαθμούς.

Η μεταβολή του καιρού δεν θα επηρεάσει τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, με θερμοκρασία από 25-35 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: