Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ


Τουλάχιστον έξι νεκροί- μεγάλες καταστροφές

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, έχασαν τη ζωή τους στις ΗΠΑ, από τη σφοδρή καταιγίδα και τους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν ορισμένες πολιτείες. Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν όλοι στο Ιλινόις, σύμφωνα με το CNN, όπου σε δύο κοινότητες τουλάχιστον εβδομήντα σπίτια καταστράφηκαν. Οι διασώστες δίνουν μάχη για να φτάσουν σε πολίτες που έχουν παγιδευτεί σε υπόγεια ενώ σε νοσοκομείο της Peoria διακομίστηκαν 37 τραυματίες.

«Ήταν ολοκληρωτική καταστροφή», δήλωσε στο CNN κάτοικος της Ουάσινγκτον. «Υπάρχει κόσμος στους δρόμους που κλαίει».

Στο Σικάγο ο αγώνας NFL ανάμεσα στους Chicago Bears και τους Baltimore Ravens διεκόπη για δύο ώρες καθώς η καταιγίδα προσέγγιζε το Σικάγο, με τους θεατές να εγκαταλείπουν το στάδιο και να αναζητούν προστασία σε ασφαλέστερα σημεία.

«Άρχισε η βροχή, ο ουρανός μαύρισε, ο αέρας ήταν απίστευτος και το στάδιο εκκενώθηκε», δήλωσε ένας από τους θεατές. «Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήταν μία τρέλα»/

Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρθηκαν τουλάχιστον 67 ανεμοστρόβιλοι ενώ στην Ιντιάνα περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δείτε τα βίντεο 
Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: