Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Πρόγνωση καιρού Αττικής για Δευτέρα 2/5/2011



Ζεσταίνει ο καιρός σταδιακά στην Αττική αύριο με άνοδο της θερμοκρασίας και διαστήματα ηλιοφάνειας που θα προσπαθούν να επιβληθούν της αραιής συννεφιάς...

Έτσι αύριο ο καιρός θα ξεκινήσει σχετικά καλός με ηλιοφάνεια αλλά και αραιές νεφώσεις με την ινώδη γαλακτώδη όψη που θα εμποδίζουν κατά διαστήματα την ακτινοβολία του ήλιου και τα οποία νέφη δε θα καταφέρουν να δώσουν κάποιο φαινόμενα μέσα στην ημέρα .Γενικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη καθώς θα επικρατεί θολούρα λόγω κάποιων ποσοτήτων Αφρικάνικης σκόνης που θα εισέλθουν στο νομό.Προς τι απογευματινές και βραδινές ώρες πάντως οι αραιές νεφώσεις θα πυκνώσουν αρκετά και θα επικρατήσει μέσα στη νύχτα πλήρης νεφοκάλυψη στο νομό.Προς την αλλαγή της ημέρας κάποιες ψιχάλες δεν αποκλείονται.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και θα κυμανθεί από 13-14οC και θα φτάσει τους 23-24οC.

Οι θερμοκρασίες αύριο θα είναι πιο υψηλές στο εσωτερικό και στα βόρεια του νόμου από ότι στις υπόλοιπες θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές(και η μέγιστη και η ελάχιστη)

Τη Τρίτη πάντως θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές στο νομό το πρωί ...

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Πηγή:http://www.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: