Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τροπικές καταιγίδες σάρωσαν την Κρήτη


ΔΕΙΤΕ: Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία


Οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που σάρωσαν την Κρήτη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στη συμβολή της με τη Μελετίου Μεταξάκη, έχει απομακρυνθεί φρεάτιο λόγω του όγκου των υδάτων όπως επίσης και στη συμβολή των οδών Βάρνης και Θερίσου στο Ηράκλειο. Επίσης στην οδό Διονυσίου Φραγκιαδάκη, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς τμήμα του δρόμου, σύμφωνα με τις αρχές, έχει «φύγει» με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται νωρίτερα με μεγάλη δυσκολία.

Παράλληλα, πολύ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε περίπτερο επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων από τα ορμητικά νερά..

Τα σκουπίδια πλημμύρισαν τους δρόμους σε αρκετά σημεία λόγω...ανατροπής των κάδων απορριμμάτων.Ακόμη, τμήμα από μαντρότοιχο που δεν πληρούσε, ούτως ή άλλως τις σχετικές προϋποθέσεις, αποκολλήθηκε κι έπεσε στο οδόστρωμα, στο τμήμα του δρόμου από το Σκαλάνι προς το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν πλημμυρίσει αρκετά σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές εντός κι εκτός Ηρακλείου, ενώ η Πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός. Παράλληλα πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε...λίμνες!
Τα φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστούν και όλη την ημέρα του Σαββάτου, αν και πιο ήπια.


Πηγή: cretalive.gr, http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: