Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Θάφτηκε» κάτω από το χιόνι το Μπάφαλο Δείτε τις φωτογραφίες, video


Η κακοκαιρία σκότωσε επτά άτομα - 

Εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους είναι πολλοί κάτοικοι του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη, που πλήττεται από σφοδρές χιονοπτώσεις. Τα σπίτια δεν φαίνονται από τις μεγάλες ποσότητες χιονιού, ενώ και πολλά αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από το χιόνι.

Η σφοδρή χιονοθύελλα που σαρώνει τις βορειοανατολικές ΗΠΑ, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 7 ανθρώπους.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στο Μπάφαλο σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, περιλαμβανομένων τριών που υπέστησαν καρδιακή προσβολή την ώρα που καθάριζαν το χιόνι, ενός σε ένα τροχαίο δυστύχημα και ενός 46χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε καλυφθεί από χιόνι στο Άλντεν. Δύο ακόμη νεκροί έχουν καταγραφεί στο Νιού Χάμσιρ και το Μίσιγκαν.







Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει χάος στους δρόμους με οχήματα και λεωφορεία να έχουν παγιδευτεί στο οδικό δίκτυο και χιλιάδες νοικοκυριά να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε δεκάδες κομητείες στο βορειοδυτικό τμήμα της . «Εάν βρίσκεστε σε κάποια περιοχή που έχει πληγεί από την χιονοθύελλα, μη βγαίνετε στους δρόμους. Αναμένεται ακόμα περισσότερη χιονόπτωση» προειδοποίησε.

Τουλάχιστον 1,5 μέτρο χιονιού έχει πέσει μέσα σε διάστημα 24 ωρών σε ορισμένες τοποθεσίες, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί ότι σήμερα Πέμπτη υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις.









Προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο. Ενώ το αεροδρόμιο δούλευε κανονικά πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν σε αυτό εξαιτίας των κυκλοφοριακών προβλημάτων που προκάλεσε το χιόνι.

Ο κυβερνήτης Κουόμο, που έχει κινητοποιήσει την Εθνοφρουρά, διευκρίνισε ότι 9.537 κάτοικοι στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.








ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: