Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πρόγνωση Ελλάδος-Αττικής-Θεσσαλονίκης Δευτέρα 11/01/10



Άρωμα Χειμώνα...

Βροχές και χιόνια θα εκδηλωθούν τη Δευτέρα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ενώ παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφώρ. Ο καιρός προβλέπεται βροχερός σχεδόν για ολόκληρη την εβδομάδα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Δευτέρα:
Δυτική Ελλάδα: Αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές με πιθανότητα και για κάποια ηλεκτρικά φαινόμενα και στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας, τοπικές χιονοπτώσεις πάνω απο τα 700 με 800 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα: Προβλέπονται νεφώσεις με λίγες βροχές ενώ θα χιονίσει στα ορεινά κυρίως της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας πάνω απο τα 700 μέτρα και το βράδυ τοπικά ίσως και πιο χαμηλά. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 14 βαθμούς και στα κεντρικά από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αιγαίου: Θα αναπτυχθούν νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 6 με 7 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 με 17 πολύ τοπικά βαθμούς Κελσίου.
Αττική:.Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες προβλέπονται για το Λεκανοπέδιο. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφώρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες προβλέπονται για την συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί έως νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια Άρθρου:AkisP
Πηγή:http://www.meteoclub.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: