Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία και στο Ηράκλειο


Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν στο Ηράκλειο οι ισχυρές βροχοπτώσεις, αφού πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα ενώ κινδύνευσαν και πολίτες που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους.

Στον κόμβο της Αλικαρνασσού, εξαιτίας της ορμής των νερών δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, και χρειάστηκε η επέμβαση της ανδρών της ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβιστούν. Στο ίδιο σημείο ανατράπηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα μια υπαστυνόμος να παρασυρθεί και να κινδυνεύσει.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο δέχθηκε διακόσιες κλήσεις τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα. Εξ άλλου μεγάλο μέρος, όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά πολλών περιοχών της Κρήτης, έμεινε χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες, εξαιτίας των ζημιών που προκλήθηκαν από τους κεραυνούς που έπληξαν τους πυλώνες υψηλής τάσης.

Επίσης προβλήματα υπάρχουν λόγω των κατολισθήσεων, σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: