Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Μεγάλη Βρετανία


Εκκενώθηκε η ανατολική ακτή- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους στην ανατολική ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς μεγάλα παλιρροϊκά κύματα πλήττουν την περιοχή ενώ η θύελλα Ξάβερ σαρώνει από χθες το απόγευμα τη βορειοδυτική Ευρώπη με τρεις ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, δύο στη Μεγάλη Βρετανία και ένας στη Δανία. 

Χθες βράδυ άρχισε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τρεις ανθρώπους που ενδεχομένως να παρασύρθηκαν στα νερά του ποταμού Humber κοντά στο Flixborough.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για πλημμύρες στην Αγγλία και την Ουαλία, σε κάποιες περιπτώσεις επισημαίνοντας ακόμα και κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές. 

Οι περιοχές από το Νorthumberland έως το Kent και από την Cumbria έως το Cheshire απειλούνται περισσότερο, σύμφωνα με το Skynews.

«Τα χειρότερα δεν πέρασαν», προειδοποιούν οι αρχές αναμένοντας έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα ενώ με διακοπές ηλεκτροδότησης ταλαιπωρούνται 100.000 νοικοκυριά. 

Το λιμάνι του Ντόβερ έκλεισε λόγω των καιρικών συνθηκών ενώ και εκεί σημειώνονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στις παράκτιες περιοχές σε East Anglia, Midlands και Kent ενώ στο Norfolk εκκενώθηκαν 9.000 σπίτια κυρίως στην περιοχή του Great Yarmouth καθώς οι αρχές δίνουν μάχη για να επιδιορθώσουν τις ζημιές από τα κύματα. 

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο  













Need Text
Hurricane-force winds batter UK, threaten Europe01:01reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading
ΠΗΓΗ : http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: