Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πρόγνωση καιρού Αττικής Τρίτη 11Οκτωβρίου 2011



Μετά τις σημερινές μπόρες που έπληξαν απ άκρη εις άκρη την Αττική και κατά τόπους ήταν ισχυρές συνοδευόμενες και με χαλαζόπτωση, για αύριο διαφοροποιείτε λίγο το καιρικό μενού.Καθώς το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε κινείτε ανατολικά η βροχές θα εντοπίζονται κυρίως στα βορειότερα τμήματα του νομού.


Έτσι για αύριο Τρίτη αναμένεται τις πρωινές ώρες πυκνή συννεφιά με βροχή και πιθανή καταιγίδα. Στις Βορειανατολικές περιοχές οι βροχές θα είναι περισσότερες.
Το κύριο χαρακτηριστικό όμως για αύριο θα είναι οι ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ και στο νότιο Ευβοϊκό τοπικά 8 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει κι άλλη πτώση ως προς την ελάχιστη και θα κυμανθεί από 10οC η ελάχιστη στα Β. προάστια μέχρι 18οC η μέγιστη αργά το μεσημέρι στο κέντρο. Εξ αιτίας των ισχυρών βοριάδων η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι χαμηλότερη.
Πάντως από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βελτίωση του καιρού με μεγάλα ανοίγματα και μόνο στα βορειότερα τμήματα θα παραμείνει η συννεφιά.

Επιμέλεια: Γιάννης Πουλιδάκης (Lion_54)

Δεν υπάρχουν σχόλια: