Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στην Αττική Σαββάτο 31 Δεκεμβρίου 2011Παραμονή πρωτοχρονιάς και ο καιρός αποχαιρετά το 2011 με κρύο βροχές και λίγα χιονάκια .
Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει η ημέρα συννεφιά ασθενείς βροχές κατά τόπους αλλά,και με μικρά ανοίγματα. Από το μεσημέρι η συννεφιά θα πυκνώσει και οι βροχές μέχρι το απόγευμα θα γενικευθούν. Προς το βράδυ και με το γύρισμα των ανέμων σε βορειοδυτικούς τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα παραμείνουν μόνο στα βόρεια του νομού, ενώ με την πτώση της θερμοκρασίας θα χιονίσει στην Πάρνηθα. Έτσι όσοι τηρήσουν το έθιμο και ανεβούν στο καζίνο θα δουν ΛΕΥΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Οι άνεμοι στην αρχή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3έως 4 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση φθάνοντας τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 6-7 βαθμούς το πρωί θα προλάβει να ανέβει το μεσημέρι στους 13 βαθμούς στο κέντρο αλλά από το απόγευμα θα παρουσιάσει κάθετη πτώση.
Να επισημάνουμε πως κατά την διάρκεια της νύχτας και με την ενίσχυση των ανέμων η αίσθηση του ψύχους θα αντιστοιχεί σε θερμοκρασίες κοντά στο 0.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Επιμέλεια: Γιάννης Πουλιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: