Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


Α. ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-12-2011 ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :
1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
2. ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.
3. ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-12-11 ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-12-11 ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
4. ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-12-11 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
Β. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-12-11 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
Γ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΥΦΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ.
Δ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-12-11 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21-12-2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-12-2011. ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΣΤ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ.


Ο ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΜΚ/3


ΑΣΜΧΟΣ (ΜΤ) ΑΘ. ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ


ΑΝΤ। ΛΑΛΟΣ
ΠΗΓΗ:Ε.Μ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: