Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διεκόπη η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού


Περιπολικά απαγορεύουν τη διέλευση των οχημάτων


Διεκόπη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα, από το 12ο χιλιόμετρο. Περιπολικά της αστυνομίας έχουν απαγορεύσει την άνοδο των οχημάτων προς Δομοκό, Καρδίτσα και Τρίκαλα για να δοθεί η δυνατότητα στα εκχιονιστικά μηχανήματα να καθαρίσουν το χιόνι από το δρόμο και παράλληλα να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό ορισμένων αυτοκινήτων που έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα καθόδου προς Λαμία.

Η έντονη χιονόπτωση λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ακινητοποίησε όσα Ι.Χ. δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και βαριά φορτηγά με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα και στα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Το πλέον επικίνδυνο τμήμα του δρόμου είναι από το 12ο έως το 22 χλμ όπου εκτός από την χιονόπτωση, οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν μετατρέψει το οδόστρωμα σε… πίστα πατινάζ.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι θα χρειαστεί περισσότερο από μία ώρα για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τη συγκοινωνία, ενώ στη συνέχεια θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο στα αυτοκίνητα που διαθέτουν αλυσίδες।
Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: