Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού Αττικής - 01/03/2013 + Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο 02-03/03/2013



Ποδαρικό με καλό καιρό θα μας κάνει η πρώτη ημέρα της άνοιξης , ημερολογιακά για το 2013. Όχι όμως και η συνέχεια....
Λίγες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στον Αττικό ουρανό τις πρωινές ώρες , κυρίως στα ανατολικά / βορειοανατολικά του νομού. Αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 14 βαθμούς Κελσίου , όμως η ελάχιστη που θα σημειωθεί θα κυμανθεί περίπου στους 6 με 8 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοδυτικοί ασθενείς έως 4 μποφόρ
 
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο , 2-3/03/2013 , θα χαλάσει τα όποια υπαίθρια σχέδια καθώς αναμένουμε μεταβολή από το Σάββατο το μεσημέρι με αρκετή συννεφιά και κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές / έντονες βροχές που θα αρχίσουν να πέφτουν από αργά το απόγευμα - βράδυ του Σαββάτου. Η Κυριακή θα είναι βροχερή στο ξεκίνημα της σε όλο το νομό και δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Καταιγίδες περιμένουμε να σημειωθούν στα ανατολικά / νοτιοανατολικά του νομού και κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με μέτρια ένταση έως 5 μποφόρ , ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις μέγιστες τιμές.
 
Η διάρκεια της κακοκαιρίας που αναμένουμε να επηρεάσει περισσότερο τα δυτικά - κεντρικά - νότια και νοτιοανατολικά της χώρας μας , δεν φαίνεται πως θα ξεπεράσει τις 18 με 24 ώρες.
 
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Δεν υπάρχουν σχόλια: