Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κεραυνός έπεσε σε σπίτι στη Μακρυράχη Πηλίου


Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μια οικογένεια στη Μακρυράχη, όταν το Σάββατο το βράδυ, την ώρα της έντονης νεροποντής, το σπίτι τους… κεραυνοβολήθηκε!
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 9.00 το βράδυ και όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Γραμμένος Γραμμένος απουσίαζε με την οικογένειά του, έπεσε στο σπίτι κεραυνός. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και τρόμαξε τους... περίοικους, οι οποίοι αναρωτιούνταν τι έχει συμβεί.
Όπως διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, το ηλεκτρικό φορτίο του κεραυνού πέρασε μέσα από τους σωλήνες που βρίσκονται στην ταράτσα, κεραυνοβολώντας στην κυριολεξία το σπίτι και καταστρέφοντας όλα τα ηλεκτρικά είδη που είχαν οι ιδιοκτήτες. Ευτυχώς όμως η ζημιά έφτασε μόνο μέχρι εκεί, χωρίς να απειληθούν ανθρώπινες ζωές, αφού η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της όταν σταμάτησε η βροχή.
«Φανταστείτε να ήταν μέσα τα παιδιά και εκείνη την ώρα να έπαιζαν με ηλεκτρονικά παιχνίδια ή να ήταν κάποιος στο μπάνιο. Τώρα θα θρηνούσαμε θύματα», αναφέρει ο ιδιοκτήτης.
Να αναφερθεί ότι στην περιοχή δεν υπάρχει αλεξικέραυνο με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα. «Δεν μπορούμε να λέμε εντάξει, έπεσε ο κεραυνός, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα και να μην κάνουμε μετά το παραμικρό για να διορθωθεί η κατάσταση. Αυτή τη φορά έτυχε να μην είναι μέσα στο σπίτι κόσμος. Την άλλη φορά δεν ξέρεις όμως τι θα συμβεί και δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε», αναφέρει ο ιδιοκτήτης.
Πηγή:http://volospress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: