Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

«Άσπρη» μέρα στο Νομό Τρικάλων με προβλήματα ηλεκτροδότησης στον Ασπροπόταμο


Σε «λευκό» κλοιό βρίσκεται η πόλη των Τρικάλων, καθώς στα ορεινά του Νομού από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ξεκίνησε η χιονόπτωση επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο της ΕΜΥ...


Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Νομαρχίας Τρικάλων και της ΔΕΣΕ, βρισκόταν σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου του Νομού και 12 από αυτά από χθες το βράδυ, τέθηκαν σε λειτουργία κρατώντας ανοιχτό το οδικό δίκτυο του Νομού.

Πριν από την Ελάτη, στον οδικό άξονα προς Στουρναραίϊκα, προς το Μαλακάσι και προς τον Ασπροπόταμο, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων, ενώ πινακίδα που τοποθετήθηκε δείχνει διακοπή κυκλοφορίας προς την «Κατάρα» που έτσι και αλλιώς αποτελεί παρελθόν ως επιλογή κίνησης μετά την κατασκευή της Εγνατίας Οδού.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 15 έως 25 εκατοστά, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης, εμφανίστηκαν σε χωριά της Κοινότητας Ασπροποτάμου.

Περίπου 20 εκατοστά χιονιού υπάρχουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ενώ στη πόλη των Τρικάλων, η ασταμάτητη βροχή από χθες το απόγευμα σε συνδυασμό με τον ισχυρό παγωμένο αέρα, συνθέτουν το καιρικό σκηνικό.

Σε επιφυλακή θέτει τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Νομού και η αύξηση της στάθμης των ποταμών, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει πρόβλημα.

trikalanews,troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: