Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ EMY


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (13-9-2012) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1) ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (13-9-2012) : ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

2) ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14-9-2012) : ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

3) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (15-9-2012) : ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.

4) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (16-9-2012) : ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΥΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΜΚ/2


ΑΝ. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΛΟΣΓ .ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ Α. ΛΑΛΟΣ
ΠΗΓΗ : http://www.emy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: