Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Mικρή άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο στην Αττική -Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη-Τετάρτη 4-5/9/2012


Μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία κυρίως μέσα στην ημέρα ωστόσο το βράδυ και νωρίς το πρωί θα συνεχίσει να υπάρχει η σχετική ψύχρα η οποία θα είναι πιο έντονη στην βόρεια βορειοανατολική Αττική με την παρουσία του μελτεμιού το οποίο θα ενισχύεται μέσα στην ημέρα αλλά τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει μια πρόσκαιρα εξασθένιση.

Αναλυτικότερα:

Τρίτη 4/9/2012:

Ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια ,πολύ καλή διαύγεια και ορατότητα ενώ λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν τις πρωινές ώρες στην ανατολική βορειοανατολική Αττική και στην Πάρνηθα. Μέσα στην ημέρα οι όποιες νεφώσεις θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-19οC στην ορεινή βόρεια βορειοανατολική Αττική και το μεσημέρι θα φτάσει τους 31-33οC στο λεκανοπέδιο αλλά και στην δυτική νοτιοδυτική Αττική.

Στα βόρεια και ανατολικά δεν θα ξεπεράσει τους 28-30οC ενώ στην ορεινή βόρεια βορειοανατολική Αττική τους 27-29οC.

Tετάρτη 5/9/2012:

Παρόμοιο μοτίβο με γενικά αίθριο καιρό,και πολύ λίγες νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Η ανομβρία συνεχίζεται στο νομό Αττικής εδώ και πολύ καιρό με την παρουσία του μελτεμιού το οποίο θα εξασθενίσει περεταίρω την Τετάρτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-20οC στην ορεινή βόρεια βορειοανατολική Αττική κατά μέσο όρο ενώ το μεσημέρι θα φτάσει τους 33-34οC στο λεκανοπέδιο και την δυτική νοτιοδυτική Αττική(πολύ πιθανόν τοπικά και 35οC) .

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason
Πηγή:http://dionysos-weather.gr/node/79

Δεν υπάρχουν σχόλια: