Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στο έλεος της ομίχλης τα αεροδρόμια της Βουλγαρίας


Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων

Η ομίχλη που έχει «τυλίξει» τη Βουλγαρία είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις από το αεροδρόμιο της Σόφιας με προορισμό τις τις πόλεις Αθήνα, Βρυξέλλες, Μαδρίτη και Βάρνα. Επίσης, η πτήση από το Τελ Αβίβ με προορισμό το αεροδρόμιο της Σόφιας σημείωσε καθυστέρηση.

Στη διάρκεια της νύχτας, αεροπλάνα που εκτελούσαν δύο πτήσεις της εταιρίας Bulgaria Air από τη Μόσχα και μία πτήση της Wizz Air από το Λονδίνο, κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Βάρνα, όπου και προσγειώθηκαν.

Οι αρχές του αεροδρομίου της Σόφιας απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα του, η οποία ανανεώνεται κάθε δύο ώρες, για την εκτέλεση των πτήσεων ή ενδεχόμενη καθυστέρησή τους.

Το αεροδρόμιο του Πλόβντιβ είναι κλειστό, λόγω χαμηλής ορατότητας, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής Ντόιτσιν Ανγκέλοφ και πρόσθεσε ότι για σήμερα δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο στο αεροδρόμιο της πόλης Βάρνα εκτελούνται κανονικά οι πτήσεις, διότι το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: