Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας , Δευτέρα 30/11/2009



Μακεδονία-Θράκη: Συννεφιά όλη μέρα, που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνή. Το πρωί τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς στα δυτικά , που θα είναι πιο ψυχρά, έως 19 βαθμούς κυρίως στα παράλια των νομών. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς με επικρατέστερη διεύθυνση τους νότιους στα ηπειρωτικά και νοτιανατολικούς ασθενείς (2-3 μποφόρ ) στη θάλασσα.

Επτάνησα-Ήπειρος και Θεσσαλία: Συννεφιά κατά τόπους αυξημένη. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι νοτιοανατολικοί , μέτριοι έως ισχυροί(4-6 μποφόρ) και στο Βόρειο Ιόνιο 7 .Στα ηπειρωτικά μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.

Πελοπόννησος: Συννεφιά , που στα νοτιοανατολικά θα είναι πυκνότερη με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης σε ορεινά τμήματα. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί στα ηπειρωτικά και μέτριοι έως 5 μποφόρ στα δυτικά παράλια.

Κρήτη -Κυκλάδες: Καλός καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Νησιά Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου:Καλός καιρός με κάποιες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς , ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι (3-5 μποφόρ).

Αττική: Νεφώσεις από το πρωί, από το μεσημέρι και μετά κατά τόπους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς(13 στα βόρεια) έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς για να στραφούν από το μεσημέρι και μετά σε νοτιοδυτικούς μέτριους (3-5 μποφόρ).

Επιδείνωση με βροχοπτώσεις αναμένεται από την Τρίτη , αρχικά από τα δυτικά της χώρας. Θα υπάρχει ενημέρωση.

Επιμέλεια: Γιώργος Πατσουλάκης (snowlover)
Πηγή:www.meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: