Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πτώση της θερμοκρασίας και ανάσες δροσιάς αύριο Τρίτη 28/8/2012 στην Αττική


Με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και δροσιά θα ξεκινήσει η μέρα αύριο συνοδεία βορείων ανέμων που θα είναι σχετικά ενισχυμένοι και θα ρίξουν την θερμοκρασία.

Έτσι αύριο Τρίτη ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα του νομού .Πολύ καλή διαύγεια και ορατότητα λόγω των βορείων ανέμων και αρκετή ηλιοφάνεια μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ και θα ενισχυθούν σημαντικά ήδη από τις πρωινές -προμεσημβρινές ώρες ....

Ιδιαίτερη προσοχή για την πιθανότητα εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς αύριο καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-22οC στα πιο ορεινά και βόρεια τμήματα της Αττική για να φτάσει το μεσημέρι τους 31-33οC στα κεντρικά και νότια νοτιοδυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Στα βόρεια και ανατολικά του νομού δεν θα ξεπεράσει τους 27-29οC ενώ στα κεντρικά και βόρεια προάστια θα φτάσει τους 29-31οC.

Το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη θα κάνει σχετική ψύχρα στα πιο βόρεια βορειοανατολικά τμήματα του νομού ενώ ανάσες δροσιάς θα έχει και το λεκανοπέδιο.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Δεν υπάρχουν σχόλια: