Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο καιρός στην Αττική αύριο 14/8/2012 και τον Δεκαπενταύγουστο

16 sunrise cirrus slpc

Με ήπιες καλοκαρινές συνθήκες θα κυλίσει ο Δεκαπενταύγουστος....

Τρίτη 14/8/2012:

Με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας από αύριο Τρίτη θα κυλίσει ο καιρός στην Αττική ενώ και τον Δεκαπενταύγουστο ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων(και πρόσκαιρα ασθενής βόρειος βορειοανατοικός) χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα.Θαλάσσια αύρα στα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-20οC στα υπερβόρεια ορεινά τμήματα της βόρειας βορειοανατολικής Αττικής και το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά και νότια νοτιοδυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου τους 32-33οC και τοπικά 34οC. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού δεν θα ξεπεράσει τους 27-29οC.

Τετάρτη 15/8/2012 :

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και το Δεκαπενταύγουστο με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς γενικά από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 2-3 μποφόρ (πρόσκαιρα ίσως και ριπές στα 4 μποφόρ).Θαλάσσια αύρα στα νότια θαλάσσια παραθαλάσια τμήματα της Αττικής.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 33-34οC ενώ στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4οC χαμηλότερη.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων (Jason)

Πηγή:http://www.meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: