Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στην Αττική την Κυριακή 27/11/2011



Ο καιρός αύριο στην Αττική θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις διάσπαρτες στο λεκανοπέδιο όπου στα βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι αρκετά πυκνές και κυρίως στις περιοχές κοντά στους ορεινούς όγκους .Εκεί το σκηνικό του καιρού θα είναι πιο κλειστό.Μέσα στην ημέρα(νωρίς το μεσημέρι) όμως ο καιρός θα αρχίσει να σπάει και εκεί.Έτσι θα κυλίσει γενικά καλός ο καιρός σε όλο το νομό με ηλιοφάνεια καλή διαύγεια και ορατότητα. Τη νύχτα θα επικρατήσει ξαστεριά και θα ευνοηθούν οι συνθήκες για θερμοκρασιακή αναστροφή στα πεδινά-ημιπεδινά τμήματα .Αρκετό κρύο νωρίς το πρωί και αργά την νύχτα .

Οι άνεμοι θα πνέουν και πάλι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.Στο βόρειο κομμάτι της Αττικής (Πάρνηθα) θα επικρατεί άνεμος βόρειος οπότε και θα γίνει σύγκλιση με το βορειοανατολικό στο υπόλοιπο κομμάτι του νομού κάτι που θα καθορίσει την συννεφιά που θα είναι πυκνή στο κομμάτι της βορειοανατολικής Αττικής το πρωί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-6οC στα (υπερβόρεια ορεινά τμήματα ) και θα φτάσει τους 13-14οC στα κεντρικά και νότια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στα χαμηλότερα υψόμετρα.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)
Πηγή:http://www.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: