Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Έξι αναγκαστικές προσγειώσεις στην Παφο


Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα


Πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με κρύο και βροχές, επικρατούν σε όλη την Κύπρο. Οι κακές καιρικές συνθήκες από το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας είχαν ως αποτέλεσμα έξι αεροσκάφη να αναγκαστούν να κατευθυνθούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο της Πάφου. Οι έξι πτήσεις προέρχονταν από Βηρυτό, Λονδίνο, Βιέννη, Θεσσαλονίκη και δύο πτήσεις από Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό, είναι πιθανόν να υπάρξουν και άλλες εκτροπές αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της νύχτας από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για το αεροδρόμιο της Πάφου.

Ο καιρός, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, θα είναι και την Τρίτη κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά πολύ ισχυροί 6 μποφόρ.

Μέχρι αργά απόψε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε παγκύπρια σε οκτώ κλήσεις εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν। Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σ' ολόκληρη την Κύπρο, αρκετοί δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων να αυξάνεται. Ήδη εξ αιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος στους αυτοκινητοδρόμους, έχουν σημειωθεί τροχαία δυστυχήματα, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: