Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

O Καιρός τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα..Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Πρωτοχρονιά?Mε βελτιωμένο καιρό θα κυλίσει το επόμενο διήμερο στην χώρα ,με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας η οποία θα είναι εντυπωσιακή αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς σταδιακά από την Πέμπτη και από τα δυτικά θα έχουμε βροχές ,νοτιοδυτικούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρα μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχετικά ήπιος,με ηλιοφάνεια λίγες νεφώσεις αραιές κατά βάση με τάση να πυκνώνουν κατά διαστήματα .

Σταδιακά από το Σαββατοκύριακο 29-30/12/2012 θα έχουμε αλλαγή του καιρού με βροχές ,πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Αρκετές βροχές και καταιγίδες φαίνεται να έχουμε στην Πελοπόννησο και γενικότερα στην νότια χώρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σταδιακά σε όλη την χώρα .

Με άστατο καιρό φαίνεται να κυλάει ο καιρός μέχρι το τέλος του χρόνου σε κάποιες περιοχές της χώρας δηλαδή με βροχές και κάποια χιόνια στα ορεινά .

Ακόμα είναι σχετικά μακριά καθώς η τάση δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως για την επερχόμενη αλλαγή του καιρού και πως αυτή θα επηρεάσει την χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: