Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο με αλυσίδες στην εθνική Λαμίας-Καρπενησίου


Μόνο με αλυσίδες στην εθνική Λαμίας-Καρπενησίου 

Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, στη Ράχη Τυμφρηστού, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αλυσίδες από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα του Παύλου Μπακογιάννη (59ο - 65ο χλμ).
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr,  μηχανήματα δουλεύουν για να ανοίξουν τον δρόμο και προς το Βελούχι, ωστόσο το χιονοδρομικό προς το παρόν παραμένει κλειστό λόγω χιονοθύελλας.Με αλυσίδες επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία από Αμφίκλεια προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, από χθες νωρίς το απόγευμα, που ξεκίνησε να χιονίζει και πάλι.

Σε επιφυλακή είναι οι αρχές και για τον Σπερχειό, ο οποίος από χθες το μεσημέρι,"φούσκωσε" σε πολλά επικίνδυνα σημεία.Οι αρχές είναι σε επιφυλακή και από τις 6:30΄ το πρωί η τροχαία Λαμίας διέκοψε την κυκλοφορία από Λαμία προς Φραντζή. Προς το παρόν η εθνική οδός δεν έχει πρόβλημα.
Σε επιφυλακή είναι και για τον δρόμο προς Μπράλο, όπου χθες το βράδυ έπεσαν βράχια, που απομακρύνθηκαν, ωστόσο οι κατολισθήσεις συνεχίζονται και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, αφού βρέχει και υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα επίσης στη Δυτική Φθιώτιδα στον επαρχιακό δρόμο από Αρχάνι προς Τρίλοφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: