Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας - 15/11/2012



***Πρόγνωση καιρού Ελλάδας - 15/11/2012***
 
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας , κυρίως όμως στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα με τοπικές βροχές αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
 
Πιό αναλυτικά:
 
Στα δυτικά , βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας μας ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην ανατολική Στερεά , την ανατολική Θεσσαλία , την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες , ίσως και τη Θράκη , περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές φθινοπωρινού χαρακτήρα (μέσης έντασης). Στη Κρήτη ο καιρός θα είναι νεφελώδης με διαστήματα ηλιοφάνειας , ενώ στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές νεφώσεις. Τα φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα συνεχιστούν και κότα τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή με αυξομειωμένη ένταση.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ , ενώ στο κεντρικό Αιγαίο οι βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι θα φτάσουν τα 7 , ίσως και τα 8 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στην ανατολική ηπειρωτική χώρα κυρίως στις μέγιστες τιμές. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα παραμείνει σε γενικές γραμμές αμετάβλητη.
 
Επιμέλεια: Στέλιος Φουρτουλάκης (Stelios_F)

Δεν υπάρχουν σχόλια: